Leder

forsideblok_balloner_fotograf_mads_danquah

LEDER siden

 

Lederne i Palnatoke består af både "gamle" garvede spejdere som har haft hele deres spejdertid i gruppen, unge ledere som er aktive seniorer og så en efterhånden stor flok forældre, der har valgt at gå aktivt ind i deres pigers fritidsinteresse.

Vi holder ledermøde ca. med halvanden til to måneders mellemrum og på disse møder prøver vi på ikke kun at tale om alt det praktiske ved planlægning af det daglige spejderarbejdet, men også at forfølge en ambition om at få snakket om værdier, metoder osv. på et mere overordnet plan. Selvom man har mange spejderår på bagen, kan det være ganske sundt at drøfte hvorfor vi gør som vi gør og hvorfor det stadig er aktuelt - eller måske ikke er det længere.

Vi tager på en årlig lederweekend, hvor vi har mulighed for at gå i dybden med nogle temaer som interesserer os og som vi kan bruge til de handlingsplaner vi lægger for det kommende spejderår.

Har du lyst til at være leder hos os vil vi meget gerne høre fra dig - kontakt gruppeleder Lars på gruppeleder [at] palna [dot] dk